× kontakta oss
×

vi hjälper er att skapa framtidens coworking spaces med flexibla och tidseffektiva lösningar

Det traditionella kontoret förändras och de fysiska miljöerna har börjat spela allt större roll för kreativa möten och gemenskap. Vi hjälper därför coworking-ställen att optimera sina ytor och skapa de bästa förutsättningarna för det nya arbetssättet.
Vårt fokus ligger på genomförandet av inredningsprojekt. Saknar ni inredare eller arkitekter för att få fram ert inredningskoncept kan vi koppla ihop er med vårt nätverk av professionella personer som är vana att arbeta med oss.

unik inredning med stor flexibilitet

Med lång erfarenhet av inredningsproduktion kan vi leverera unik inredning och flexibla lösningar mycket tidseffektivt.

Vi kan tillverka, modifiera med färre mellanhänder och köpa in alla typer av designprodukter utifrån ert koncept - därför lyckas vi skapa unik inredning till rätt pris.

skapa kontorshotell på ett kostnadseffektivt sätt med bra design och miljötänk

nära produktion - färre mellanhänder och bättre kontroll

Tack vare vår verksamhet både i Sverige och Litauen har vi en nära produktion med färre mellanhänder, med kontroll på hela kedjan från konstruktion till inköp och produktion samt installation.

Eftersom vi inte har några standardmaterial på lager, innebär det att vi kan välja det som passar ert projekt bäst ur miljö-, kostnads-, tids- och designperspektiv.

Sätter ni stort fokus på miljösmart inredning för ert kontorshotell med krav på återbruk kan vi även hjälpa er med det. Ni får en enkel och effektiv anpassning utifrån ert coworking-koncept eller en ny och unik lösning i samarbete med inredare.

hos oss hittar ni alla typer av möbler för moderna coworking spaces

68

fabriker för
specialprodukter

670

modifierbra
möbler

46

design
varumärken

bättre koll med specialdesignad kundportal

Vi erbjuder en digital kundportal som är designad speciellt för att förenkla era inköp. Allt för att ni så tidseffektivt och kostnadseffektivt ska kunna skapa en interiör som uppfyller era önskemål med kontorsmöbler anpassade till ert koncept.
I kundportalen finns all information om era inredningsprojekt samlad:

För avtalskunder erbjuder vi också inredningskataloger online med ett kundanpassat sortiment, vilket möjliggör snabba kompletteringar och etableringar av fler arbetsplatser och coworking-möjligheter i era miljöer.

snabbast möjliga service

För att ni ska kunna hålla en hög servicenivå till era hyresgäster kan vi erbjuda lagerhållning av era nyckelprodukter.

Vi har även dedikerade projekt- och montageledare för bästa support vid åtgärder eller snabb service om en reklamation mot all förmodan skulle uppstå.
viktor lindbäck

axplock av genomförda projekt

Highcourt är väldigt nöjda med samarbetet med Resize Design. De är proffsiga, flexibla och innovativa i sitt arbetssätt. De har gett oss möjlighet att anpassa alla möbler och materialval efter vår verksamhet. Vi kan varmt rekommendera Resize Design som samarbetspartner.

Maria Strinnhed

VD / ägare

High Court Malmö

Resize Design levererar med hög kvalité och de löser alltid eventuella problem på vägen på bästa möjliga sätt. Grym service, tydlighet och leverans efter hög förväntan gör oss till återkommande kunder.

Theresia Svanholm

Inredare

Coco form studio

Det var otroligt smidigt att jobba med Resize Design. Tack vare deras nätverk av inredare och återförsäljare fick vi ett komplett inrett kontor utifrån våra behov och förutsättningar. De har varit lyhörda, flexibla, professionella och snabba genom hela processen – från koncept till slutlig leverans. Rekommenderar starkt!

Ludwig Olofsson

Platschef

Grit Media

I samarbetet med att ta fram specialanpassade möbler till Tele2s nya huvudkontor, visade Resize Design en positiv can-do-attityd. Snabba svar och värdefull input gjorde arbetet väldigt smidigt och resultatet lyckat. Allt detta var extra viktigt med tanke på storleken och komplexiteten i projektet.

Patrik Pettersson

Inredningsarkitekt

Strategisk Arkitektur

Att samarbeta med Resize Design känns som att ha ett helt team av kollegor där jag kan låta mitt fokus gå till den kreativa processen och förverkliga min vision fullt ut. De tar hand om tekniska lösningar, produktion och installation vilket gör det möjligt för mig som ensam inredare att genomföra även stora komplexa projekt.

Sophia Björnsdotter

Inredare

Sophia B inredning

Den mest tids- och kostnadseffektiva helhetspartner vi kunde hitta för etableringen av vårt 17 000 kvm nya kontorshotell Posthuset.

Mathilda Strinnhed

Inredare

7a Kontorshotell & Konferens

behöver du också unik och kostnadseffektiv inredning?