Grym administratör sökes!

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu dig som vill hjälpa oss att förhöja upplevelsen för våra kunder och leverantörer ytterligare ett snäpp. Är du en strukturerad och självgående doer som vill vara del av en rolig bransch och växande företag? Läs mer om tjänsten nedan och skynda in med din ansökan!

Resize Design

ROLLEN
Du kommer att arbeta med varierade arbetsuppgifter av administrativ art och ansvara för processen från att vi har fått en order till att fakturan är skickad och betald. Däremellan ska du skapa produktionsbeställningar till våra fabriker i Litauen, kontrollera information i dokumenten, planera, samordna och följa upp leveranser. Vi jobbar med digitala lösningar så datorn blir ditt främsta verktyg. Det kommer även förekomma en del telefonkontakt med kunder i syfte att informera dem om pågående projekt och leveranser. Vi ställer inga krav på försäljningsprestationer men ser till att våra kunder och leverantörer får snabba och trevliga svar. Du blir vår spindel i nätet som kommer att säkerställa att företaget har möjlighet att växa ytterligare.

PROFIL OCH KVALIFIKATIONER
För denna tjänst kommer vi att lägga stort fokus på personlighet. Som person är du positiv, flexibel, självgående, lösningsfokuserad och ordningsam. Du är en doer som har en förmåga att se vad som behöver göras och ser till att det genomförs i rätt tid. Vi söker dig som har en bra datavana och gillar digitala processer. Arbetet sker på både engelska och svenska så goda kunskaper i dessa språk är ett krav.

OM OSS
Vi drömmer stort, jobbar hårt, gör grymma möbler och servar fantastiska kunder som har ambition att skapa trevliga och genomtänkta miljöer. Som producent av möbler till hotell-, restaurang- och kontorsprojekt, erbjuder vi stoppade möbler, metallarbeten, snickerier där all tillverkning sker i Litauen. Teamet idag består av två operativa delägare, Viktor och Vita, några timanställda kreatörer som jobbar på distans samt projektledare i på plats i Litauen. Vårt motto är ”One Size Does Not Fit All” därför ser vi till att ta fram anpassade lösningar för varje specifikt inredningsprojekt.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Snarast möjligt för rätt person
Omfattning: Heltid, 6 månaders provanställning
Placering: Stockholm city, lugnt vindskontor på Wallingatan 18

Vi tar inte emot ansökningar via telefon, vänligen skicka ditt CV och personliga brev samt eventuella frågor kring tjänsten via e-post: info@resizedesign.se