× kontakta oss
×

Resize Design är nya generationens inredningspartner. Vi hjälper till att skapa framtidens hotell och erbjuder allt inom hotellinredning.

Hotell med unik inredning och personlig känsla slår igenom på allvar i hotellbranschen. Hos oss finner ni alla typer av möbler, speciallösningar, gardiner, mattor och belysning – all inredning för ditt hotell helt enkelt!
Låt oss ta hand om genomförandet utifrån ert inredningskoncept. Om ni saknar inredare eller arkitekter har vi ett gediget nätverk av professionella personer i hela landet som är vana att arbeta med oss.
Loungeyta kontor - ljus loungesoffa, stenbord - resize design

unik hotellinredning till rätt pris

Varje projekt är unikt, därför ska du välja oss som er partner för inredning och tillverkning av hotellmöbler. Vi hjälper till med genomförandet av att inreda ert hotell utifrån er vision.

Vi kan tillverka, modifiera med färre mellanhänder och köpa in alla typer av designprodukter utifrån ert koncept - därför lyckas vi skapa snygg inredning till rätt pris.

hos oss hittar ni all inredning för ert hotell

68

fabriker för
specialprodukter

670

modifierbara
möbler

46

design
varumärken

produktion och kontor i litauen

Tack vare vårt dotterbolag i Litauen erbjuder vi bättre möjligheter att tillverka hotellmöbler kostnads- och tidseffektivt än många andra aktörer på marknaden.

Vi har besökt fler än 150 fabriker och valt ut dem som uppfyller våra kvalitets-, arbetsmiljö- och miljökrav. Därigenom kan vi säkerställa att rätt producent tillverkar rätt delkomponent med hänsyn till projektets förutsättningar.
Isabella Sandlund

material avsedda för hotellmiljö

Det ställs höga krav på brandsäkerhet i hotellbyggnader. Materialen ska även tåla högt slitage och vara enkla att rengöra.

När vi tillverkar komponenter säkerställer vi att materialen som används för ert projekt har rätt ytskikt beroende på era miljö- och säkerhetskrav.

skapa hotellinredning på ett kostnadseffektivt sätt med bra design, hög kvalitet och snabbt genomförande

vi är specialister på genomförande

• konsultation av material- och produktval utifrån ert hotellkoncept och budget
• konstruktionsritningar av specialanpassade lösningar
• produktion och inköp
• projektledning
• leverans & montage
Vi erbjuder enkel och effektiv anpassning utifrån ert hotell-koncept eller en ny och unik lösning i samarbete med inredare. Behöver ni komma i kontakt med arkitekter eller inredare har vi ett gediget nätverk som ni kan få tillgång till.

bättre koll med specialdesignad kundportal

Vi erbjuder en digital kundportal som är designad speciellt för att förenkla era inköp och underlätta framtida kompletteringar. I portalen finner all information om era hotellmöbler, offterter, order och fakturor samt status på pågående projekt.

axplock av genomförda projekt

Samarbetet med Viktor som person har varit enormt bra, han är entusiastisk, driven och lösningsfokuserad. Det framtagna tidsschemat var mycket proffsigt och fungerade som en ledstång genom projektet. Initialt hade vi en del problem med var eluttag mm skulle placeras men tillsammans löste vi det på bästa sätt. Som beställare skulle jag absolut känna mig trygg i att anlita Viktor och Resize Design för framtida uppdrag.

Lina Östlundh

Inredare/ägare

Clarion Hotel Örebro

Att jobba med Resize är en förmån. De har varit lyhörda för våra önskemål genom hela processen. Det är inte alltid lätt att förändra utifrån befintlig miljö men Resize och Viktor Lindbäck har bevisat att de alltid gör sitt bästa utifrån kundens behov. Att de dessutom vågar komma med konkreta förslag som underlättar och förenklar är något vi uppskattar särskilt. Med stolthet över ett väldigt givande samarbete kan vi ge Resize våra bästa rekommendationer.

Lotta Boman

VD / ägare

Sigtunahöjden Hotell & Konferens

behöver du också snygg och kostnadseffektiv hotellinredning?