Konstruktör sökes

Vi på Resize Design befinner oss i en expansiv fas och söker nästa stjärna – en till konstruktör med produktions- och inköpsansvar.
Är du en strukturerad och självgående doer som vill vara del av en rolig bransch och ett växande företag? 

ROLLEN
Du kommer att arbeta med varierade arbetsuppgifter i form av konstruktion och design av produkter till publika miljöer som hotell, kontor & restauranger med mera.
Största delen av arbetet handlar om att ta fram produktionsritningar och delta i samtal med beställare och arkitekter för att säkerställa optimalt slutresultat. Placering är i huvudsak på kontor 5 min från centralstationen i Stockholm. 
Arbetet innebär även inköp samt projektledning på plats vid montage hos kunder i Sverige och utomlands. 
Vi ställer inga krav på försäljningsprestationer men ser till att våra kunder och leverantörer får snabba och trevliga svar.
PROFIL OCH KVALIFIKATIONER
Du är ingenjör eller har motsvarande utbildning samt goda kunskaper inom CAD-program eller liknande för utförande av produktionshandlingar.
För denna tjänst kommer vi att lägga stort fokus på personlighet. Som person är du positiv, flexibel, självgående, lösningsfokuserad och ordningsam. Du är en doer som har en förmåga att se vad som behöver göras och ser till att det genomförs i rätt tid. 
Vi söker dig som är praktiskt lagd med bra datorvana och som gillar digitala processer. Arbetet sker på både engelska och svenska så goda kunskaper i dessa språk är också ett krav.
OM OSS
Vi drömmer stort, jobbar hårt, gör grymma möbler och servar fantastiska kunder som har ambition att skapa trevliga och genomtänkta miljöer. Som producent av möbler till hotell-, restaurang- och kontorsprojekt, erbjuder vi stoppade möbler, metallarbeten och snickerier där all tillverkning sker i Litauen. Vårt motto är ”One Size Does Not Fit All”, därför ser vi till att ta fram anpassade lösningar för varje specifikt inredningsprojekt. 
ÖVRIG INFORMATION
Tillträde: Snarast möjligt för rätt person 
Omfattning: Heltid, 6 månaders provanställning 
Placering: Stockholm city, lugnt vindskontor på Wallingatan 18
Vi tar inte emot ansökningar via telefon, vänligen skicka ditt CV och personliga brev samt eventuella frågor kring tjänsten via e-post till: viktor.lindback@resizedesign.se 

Vita Garte med kollegor

Östermalms Frack & Smoking

”Att jobba med Resize Design var väldigt givande. De är proffsiga, duktiga och snabba. Alla tidsplaner hölls och allting kom som planerat. Efter omvandlingen har lokalerna fungerat mycket mer effektivt, allting blev mer organiserat och lättare att hitta. Vi har många stamkunder och samtliga reagerade jättepositivt på förändringen. Jag har redan rekommenderat Resize Design till flera och kommer att fortsätta göra så med glädje! ”

Elias Gaurieh
Butiksägare

TELE 2 / STRATEGISK ARKITEKTUR

”I samarbetet med att ta fram specialanpassade möbler till Tele2s nya huvudkontor, visade Resize Design en positiv can-do-attityd. Snabba svar och värdefull input gjorde arbetet väldigt smidigt och resultatet lyckat. Allt detta var extra viktigt med tanke på storleken och komplexiteten i projektet.”

Patrik Pettersson
Strategisk Arkitektur

SIGTUNAHÖJDEN HOTELL

” Att jobba med Resize är en förmån. De har varit lyhörda för våra önskemål genom hela processen. Det är inte alltid lätt att förändra utifrån befintlig miljö men Resize och Viktor Lindbäck har bevisat att de alltid gör sitt bästa utifrån kundens behov. Att de dessutom vågar komma med konkreta förslag som underlättar och förenklar är något vi uppskattar särskilt. Med stolthet över ett väldigt givande samarbete kan vi ge Resize våra bästa rekommendationer.”

Lotta Boman
VD/Ägare