× kontakta oss
×

söker du inredningsarkitekt?
vi känner många duktiga som skapar koncept inom uppsatt budget och tidsram

Traditionellt anlitar kunder inredningsarkitekter som tar fram kreativa koncept som sedan skickas till möbelföretag för att ta fram offert. Väldigt ofta behövs offerter korrigeras flera gånger för att möta kundens budget vilket leder till att arkitektens ursprungliga vision går förlorad och projektet drar ut på tiden. Vi jobbar annorlunda!

Vi har utvecklat en projektportal där det är enkelt att skapa både koncept och offert. Då vi specialiserar oss på genomförandet av inredningsprojekt samarbetar vi med inredningsarkitekter som är vana att jobba i vårt system. De kan fokusera på den kreativa processen medan vi ser till konceptet kan reasliseras inom uppsatt budget och tidsram.

smartare inredning med oss

one stop hub
för inredning

koncept, projektledning,
inköp & möbeltillverkning,
montage

vi hjälper alla typer
av företag med inredning

Att samarbeta med Resize Design känns som att ha ett helt team av kollegor där jag kan låta mitt fokus gå till den kreativa processen och förverkliga min vision fullt ut. De tar hand om tekniska lösningar, produktion och installation vilket gör det möjligt för mig som ensam inredare att genomföra även stora komplexa projekt.

Sophia Björnsdotter

Inredare

Sophia B inredning

Den mest tids- och kostnadseffektiva helhetspartner vi kunde hitta för etableringen av vårt 17 000 kvm nya kontorshotell Posthuset.

Mathilda Strinnhed

Inredare

7a Kontorshotell & Konferens

Samtliga samarbeten med Resize Design har varit enormt uppskattade då de är,
förutom otroligt kunniga, väldigt flexibla och lösningsorienterade. De är närvarande och otroligt ’service-minded’. Deborah Edin har med sina snickerikunskaper kunnat lösa många komplexa förfrågningar och varit ovärderlig i samtliga projekt.

Maja Li Joy Torekull

Inredningsarkitekt

Torekul Interior Architecture & Design

Inköp av inredning är en sällanköpsvara för de flesta företag. Vårt team brinner för sitt jobb, är handplockade från inredningsbranschen och har gedigen kunskap om möbler, material samt digitala verktyg. Därför vänder sig många företag till oss för att ta fram hållbara och kostnadseffektiva lösningar tillsammans med inredningsarkitekter som vi har erfarenhet att samarbeta med.

alla typer av möbler

Det som skiljer oss från många inredningsföretag är att vi både kan köpa in tjänster, produkter och tillverka möbler.

68

fabriker för
specialprodukter

670

modifierbara
möbler

46

design
varumärken

projektportal
för bättre koll

Vi erbjuder en digital projektportal som är designad speciellt för att förenkla era inköp och underlätta framtida kompletteringar. I portalen finner du all information om era möbler, offerter, order och fakturor samt status på pågående projekt.

Med vår digitala lösning sparar vi tid så att inredningsarkitekter kan fokusera på skapandet och du som kund får en tydlig översikt.

materialstudio &
kreativ mötesplats

Mitt i Stockholm, på Wallingatan 18, välkomnar vi kunder och inredningsarkitekter till en mysiga lokaler där vi har materialprover, projektbord, mötesrum och inte minst bubbel på fredagar!

varmt välkommen!

resize design
materialstudio
wallingatan 18
stockholm

vi finns där du behöver oss

Oavsett var ni har er verksamhet får ni tillgång till vårt nätverk av inredningsarkitekter, entreprenad och montageteam.