× kontakta oss
×

nyhet

app för att optimera det hybrida kontoret

16 augusti 2022

#resize design produkter

Framtidens kontor och arbetsplats bygger mycket på flexibilitet med det nya hybrida arbetssättet där alla ytor ska vara optimala för att kunna användas efter behov.

Med oss som inredningspartner får ni tillgång till en space management app för att optimera era kontorsytor. Med appen kan alla i företaget boka rätt skrivbord, mötesrum och andra bokningsbara resurser anpassat efter uppgiften och personer. Det ger en flexibel arbetsmiljö och en tidseffektiv lösning som tillsammans främjar högre produktivitet.
Appen är enkel att implementera och använda samt att den inte har någon hårdvara vilket ger en prisvärd lösning utan några dolda kostnader eller underhåll. Den ger er en flexibel kontorslösning som kostnadseffektivt hjälper till att hålla ner kostnaderna genom att minska behovet av överflödigt utrymme, med bevakning på arbetsflödet och resurser.
Resize design skrivbord

smidig lösning med QR-koder på möblerna

Lösningen är mycket enkel att använda genom att QR-koder skrivs ut och placeras på olika slags resurser som är bokningsbara. Ni bestämmer själva vad som är bokningsbart med alltifrån arbetsplatser, konferensrum, telefonbås till cykel och mycket annat. Dessa resurser kan smidigt bokas på distans och för att checka in är det bara att skanna koden.

är ni redo för det hybrida arbetssättet?

Välkommen att kontakta oss på Resize Design för att optimera era kontorsytor för mer effektiv användning. Vi har också allt ditt företag behöver inom kontorsinredning för det hybrida arbetssättet.

Har du kollegor eller vänner som skulle vara intresserade av denna nyhet?

dela gärna, tack !

Vita Garte

vita garte

marknads- och
digitaliseringsansvarig