• juni 11, 2020

Nytt kontor i Litauen

Nytt kontor i Litauen

När vi började producera möbler i Litauen för några år sedan åkte Viktor och Vita dit en gång varje månad för att besöka fabriker, gå igenom projekt och säkra kvaliteten. Viktor som har en teknisk bakgrund såg till att produktionen tillämpade de bästa lösningarna och Vita som talar litauiska hjälpte till med kommunikationen. Precis innan Coronas utbrott och gränserna stängdes startade vi ett litauisk dotterbolag – tur i oturen kan vi konstatera nu!

Vita Garte med kollegor

NYTT KONTOR I KAUNAS

Möbeltillverkning är en av Litauens största industrier där Europas modernaste maskinpark samsas med gammal hederlig hantverksskicklighet. Vi har öppnat ett kontor i Kaunas som  ligger i centrala Litauen för att ha nära till alla fabriker. Just nu samarbetar vi med  ett 20-tal fabriker som specialiserar sig på olika komponenter, allt från stoppade  möbler, till metalltillverkning och projektanpassade snickerier.

NY PRODUKTIONSCHEF i LITAUEN – TOMAS

Efter 17 år i möbeltillverkningsindustri har Tomas gedigen erfarenhet av inköp av material, produktionsstyrning av både special och standard samt kvalitetskontroll. I varje projekt följer han noga upp så kvalitet och deadlines hålls. Just nu håller vi på att anställa fler kollegor i Litauen!

AXPLOCK AV ”CORONA-SNICKERIER”

Trots utmanande tider under Corona-pandemin har vi kunnat hålla leveranstiderna som planerat tack vare vår lokala närvaro.