10 ÅR. 10 ANSTÄLLDA. 100 % ENGAGEMANG!

Resize Design startades av Viktor Lindbäck 2011 som hoppade av KTH för att satsa på sin dröm – att driva ett möbelföretag. För sina kreativa lösningar vann Viktor ett pris som Sveriges Innovatör och på en mingel träffade han Vita Garte som jobbade på inredningsföretaget Input interiör. De blev vänner direkt och sedan även affärspartners. Vita öppnade dörrar till fabrikerna i Litauen då hon kommer därifrån och kan språket.

Den tredje delägaren – Treac innovation är ett familjekontrollerat investmentbolag med hemvist i Skellefteå. Grunden i deras affärsidé är att utveckla onoterade företag. Genom ett aktivt och långsiktigt ägande hjälper de bolaget att stärka sin konkurrenskraft och växa med lönsamhet.

Idag har vi ett kontor i Sverige och ett i Litauen. Teamet i Stockholm består av specialister inom projektledning, måttagning, montageledning, produktdesign och efterservice samt ansvarar för kunderna i hela Sverige.  Kollegorna i Litauen ansvarar för produktion och kvalitetssäkring. De gör konstruktionsritningar, materialinköp, rådgivning för kostnadseffektivisering och samordning av logistik.

Kvalitetskontroll fabrik Litauen

SNABBA OFFERTER

Vi jobbar digitalt vilket innebär att vi kan hjälpa våra kunder snabbt oavsett var vi är, även på resande fot.

FLEXIBILITET

Vi vet att varje projekt är unikt och kräver anpassade lösningar. Med tillverkning i Litauen är det mesta möjligt. Vi finns bara ett mejl bort.

LEVERANSER I TID

Tack vare vårt moderna CRM-och order system och moderna fabriker är det lätt att hålla tidsplaner.

[instagram-feed carouseltime=8000]

VÅR INTEGRITETSPOLICY

GDPR – en bokstavskombination du säkert sett en hel del den sista tiden. Den nya dataskyddslagen GDPR (General Data Protection Regulation) gäller för hela EU och träder i kraft fr.o.m. 25 maj 2018. Vi värnar så klart om våra kunders integritet och har därför tagit fram en ny integritetspolicy där vi förklarar hur vi hanterar dina personuppgiter. Allt för att du ska få full koll.

hund kontor