/riːˈsaiz/

BETYDER ATT ANPASSA STORLEK

ONE SIZE DOES NOT FIT ALL!

Nya tekniska lösningar leder till ett allt mer mobilt arbetssätt och livsstil därför skapar vi möbler som är anpassade till den ökande rörligheten. Våra standardmöbler har flera funktioner och är lätta att förflytta. När vi jobbar med projektlösningar anpassar vi oss efter kundens verklighet. Vi kan bara konstatera att det enda konstanta är ständig förändring och flexibilitet är a och o för oss!

SNABBA OFFERTER

Vi jobbar digitalt vilket innebär att vi kan hjälpa våra kunder snabbt oavsett var vi är, även på resande fot.

FLEXIBILITET

Vi vet att varje projekt är unikt och kräver anpassade lösningar. Med tillverkning i Sverige och Litauen är det mesta möjligt. Vi finns bara ett mejl bort.

LEVERANSER I TID

Tack vare vårt moderna CRM-och order system och moderna fabriker är det lätt att hålla tidsplaner.

VÅRT TEAM

Viktor Lindbäck
VD & Designer

VIKTOR LINDBÄCK

Kontakta Viktor när du har frågor om vår design, produktion eller önskar speciallösning till ditt projekt.

Resize Designs marknadsansvaring - Vita Garte
Marknadsansvarig

VITA GARTE

Kontakta Vita om du har feedback eller frågor om vår hemsida, produktbilder och säljmaterial.

Östermalms Frack & Smoking

”Att jobba med Resize Design var väldigt givande. De är proffsiga, duktiga och snabba. Alla tidsplaner hölls och allting kom som planerat. Efter omvandlingen har lokalerna fungerat mycket mer effektivt, allting blev mer organiserat och lättare att hitta. Vi har många stamkunder och samtliga reagerade jättepositivt på förändringen. Jag har redan rekommenderat Resize Design till flera och kommer att fortsätta göra så med glädje! ”

Elias Gaurieh
Butiksägare

TELE 2 / STRATEGISK ARKITEKTUR

”I samarbetet med att ta fram specialanpassade möbler till Tele2s nya huvudkontor, visade Resize Design en positiv can-do-attityd. Snabba svar och värdefull input gjorde arbetet väldigt smidigt och resultatet lyckat. Allt detta var extra viktigt med tanke på storleken och komplexiteten i projektet.”

Patrik Pettersson
Strategisk Arkitektur

SIGTUNAHÖJDEN HOTELL

” Att jobba med Resize är en förmån. De har varit lyhörda för våra önskemål genom hela processen. Det är inte alltid lätt att förändra utifrån befintlig miljö men Resize och Viktor Lindbäck har bevisat att de alltid gör sitt bästa utifrån kundens behov. Att de dessutom vågar komma med konkreta förslag som underlättar och förenklar är något vi uppskattar särskilt. Med stolthet över ett väldigt givande samarbete kan vi ge Resize våra bästa rekommendationer.”

Lotta Boman
VD/Ägare