VI TILLVERKAR PROJEKTANPASSADE MÖBLER I LITAUEN

Resize Design team delägare

VITA

LEAN PROCESS MANAGER & PARTNER

Vita kommer ursprungligen från Litauen och talar litauiska vilket är otroligt viktigt i kommunikation med fabrikerna. Hon har tidigare jobbat på Input interiör som säljare och projektledare samt god erfarenhet behovsanalyser och processtyrning. Förutom stenkoll på projektstyrning ansvarar Vita för våra processer så att vi jobbar produktivt, utnyttjar digitala möjligheter maximalt och skapar mervärde för kunden. Hon sköter även vår ekonomi, tar alla bilder och videor, har gjort vår webbsida, skickar nyhetsbrev och uppdaterar sociala medier. 

ZIMVYDAS

PRODUCTION MANAGER, LITAUEN

Zimvydas har 18 års erfarenhet av projekledning inom produktion av snickerier, metall och stoppade möbler. Han är vår spindel i nätet på plats i Litauen som besöker fabrikerna under varje pågående projekt för att säkerställa att delar från olika fabriker passar perfekt ihop liksom att deadlines och kvalitet hålls. Han är ansvarig för att ta fram tydliga produktionsritningar och i vissa fall materialrekommendationer. Inför varje leverans kontrollerar han även packning, märkning, bokar frakter och samordnar eventuellt fly in team av montörer. 

VIKTOR

PROJECT MANAGER & PARTNER

Viktor är uppvuxen i Skellefteå och har sedan barnsben hållit på med snickerier och formgivning tillsammans med sin far samt farfar. Redan under gymnasiet startade han Resize Design och har belönats som Framtidens innovatör. Förståelsen för hur konstruktionen påverkar design och produktionskostnader är Viktors absoluta styrkor genom flera års engagemang i produktion. Han ger rådgivning vid val av produkter och material, kontrollerar produktionsritningar, gör snabba offerter samt visualiseringar och allt annat för att göra våra kunder nöjda.

resize design växer

NY KOLLEGA FUNNEN!

Vi befinner oss i en expansiv fas och har precis anställt en ny kollega som ska hjälpa oss att förhöja upplevelsen för våra kunder och leverantörer ytterligare ett snäpp.
Mer info kommer!

Vita & Viktor

SNABBA OFFERTER

Vi jobbar digitalt vilket innebär att vi kan hjälpa våra kunder snabbt oavsett var vi är, även på resande fot.

FLEXIBILITET

Vi vet att varje projekt är unikt och kräver anpassade lösningar. Med tillverkning i Litauen är det mesta möjligt. Vi finns bara ett mejl bort.

LEVERANSER I TID

Tack vare vårt moderna CRM-och order system och moderna fabriker är det lätt att hålla tidsplaner.

VÅR INTEGRITETSPOLICY

GDPR – en bokstavskombination du säkert sett en hel del den sista tiden. Den nya dataskyddslagen GDPR (General Data Protection Regulation) gäller för hela EU och träder i kraft fr.o.m. 25 maj 2018. Vi värnar så klart om våra kunders integritet och har därför tagit fram en ny integritetspolicy där vi förklarar hur vi hanterar dina personuppgiter. Allt för att du ska få full koll.

hund kontor