× kontakta oss
×

Resize Design är nya generationens inredningspartner. Vi hjälper till att skapa moderna restauranger med skräddarsydda lösningar för restauranginredning.

För att kunna nå ett framgångsrikt koncept i restaurangbranschen är helhetsupplevelsen en viktig del för att både locka och få återkommande gäster. Därför hjälper vi företag och restauranger med unik inredning som har funktionalitet, kvalitet, komfort och design som förstärker kundernas upplevelse och skapar den rätta stämningen.
Hos oss finner ni alla typer av möbler, speciallösningar, restaurangstolar, bord, soffor och utemöbler – all inredning för din restaurang helt enkelt! Låt oss ta hand om genomförandet utifrån ert inredningskoncept. Om ni saknar inredare eller arkitekter för ert projekt har vi ett nätverk av professionella kontakter som är vana att arbeta med oss.
la belle epoque bistro möbler stol blommigt tyg - resize design

unik restauranginredning till rätt pris

Restaurangmöbler ska fylla många funktioner. Möblerna ska vara i en tilltalande design för att skapa en lockande restaurangmiljö samtidigt som de ska vara komfortabla och funktionella. De behöver också vara tåliga mot slitage och ha längre hållbarhet än vanliga möbler.

Med lång erfarenhet av inredningsproduktion där vi arbetar mycket utifrån flexibilitet kan vi leverera unik inredning och flexibla lösningar mycket tidseffektivt.

hos oss hittar ni all inredning för er restaurang

68

fabriker för
specialprodukter

670

modifierbara
möbler

46

design
varumärken

produktion och kontor i litauen

Tack vare vårt dotterbolag i Litauen erbjuder vi bättre möjligheter att tillverka restaurangmöbler kostnads- och tidseffektivt än många andra aktörer på marknaden.

Vi har besökt fler än 150 fabriker och valt ut dem som uppfyller våra kvalitets-, arbetsmiljö- och miljökrav. Därigenom kan vi säkerställa att rätt producent tillverkar rätt delkomponent med hänsyn till projektets förutsättningar.
hotellinredning stockholm

material avsedda för restaurang

Restaurangmöbler ska även tåla högt slitage och vara enkla att rengöra.

Vi har inga material eller nyproducerade möbler på lager. I stället samordnas allting till ert specifika projekt. Vi säkerställer vi att materialen som används för ert restaurangprojekt har rätt ytskikt och möblerna håller sig fräscha länge vilket är viktigt för gästens upplevelse samtidigt som det är både kostnadseffektivt och miljösmart.

skapa restauranginredning på ett kostnadseffektivt sätt med bra design, hög kvalitet och snabbt genomförande

vi är specialister på genomförande

• konsultation av material- och produktval utifrån ert resaurangkoncept och budget
• konstruktionsritningar av specialanpassade lösningar
• produktion och inköp
• projektledning
• leverans & montage
Vi erbjuder enkel och effektiv anpassning utifrån ert restaurang-koncept eller en ny och unik lösning i samarbete med inredare. Behöver ni komma i kontakt med arkitekter eller inredare har vi ett gediget nätverk som ni kan få tillgång till.
inredningsarkitekt stockholm

bättre koll med specialdesignad kundportal

Vi erbjuder en digital kundportal som är designad speciellt för att förenkla era inköp och underlätta framtida kompletteringar. I portalen finner all information om era restaurangmöbler, offerter, order och fakturor samt status på pågående projekt.

axplock av genomförda projekt

Uber-priser, konkurrenskraftiga och framförallt extremt pålitliga.

Nick Sitborn

Delägare

Liquid Management

Samtliga samarbeten med Resize Design har varit enormt uppskattade då de är,
förutom otroligt kunniga, väldigt flexibla och lösningsorienterade. De är närvarande och otroligt ’service-minded’. Deborah Edin har med sina snickerikunskaper kunnat lösa många komplexa förfrågningar och varit ovärderlig i samtliga projekt.

Maja Li Joy Torekull

Inredningsarkitekt

Torekul Interior Architecture & Design

behöver du också snygg och kostnadseffektiv restauranginredning?