× kontakta oss
×

vår styrelse

Resize Designs styrelse består av en bra sammansättning av personer med solid kunskap och erfarenhet inom ekonomi, bank och finans, entreprenörskap och ledarskap, inredning och design.
Per Anders Fasth

per anders
fasth

styrelseordförande

Per Anders har en magisterexamen från Handelshögskolan i Stockholm och har haft flera ledande positioner i olika banker såväl som välrenommerade managementkonsultbolag som McKinsey. Utöver det har han också varit rådgivare för många internationella företag och institutioner så som Världsbanken. Med över 20 års styrelseerfarenhet och med hans gedigna meritlista kommer företaget att ha en spännande framtid.

Lina Ådin Resize Design

lina
ådin

styrelseledamot

Lina är Chief Executive Officer vid Treac Innovation AB, en del av Treac-koncernen, som är delägare i Resize Design sedan 2019. Efter sin civilekonomexamen vid Handelshögskolan i Stockholm tillbringade Lina fem år i Luxemburg där hon arbetade som revisor vid KMPG. Tillbaka i Sverige har Lina arbetat som affärsanalytiker vid Wibridge AB innan hon anslöt till Treac-koncernen.

Vita Garte

vita
garte

styrelseledamot

Vita är delägare i Resize Design och arbetar operativt i bolaget som digitaliserings-och marknadsansvarig. Hon kommer från Litauen där merparten av företagets möbler tillverkas tack vare hennes nätverk. Tidigare har Vita drivit en egen webbyrå. Vita har studerat ekonomi vid Södertörns högskola, läst olika kurser i design på bl.a. Konstfack och även gått IHR – ledarskaps- och kommunikationsprogrammet vid Stockholms Universitet. 

Viktor Lindbäck

viktor
lindbäck

styrelseledamot

Viktor grundade Resize Design 2011 med en tydlig vision om att förändra och förenkla för arkitekter och inredare genom att ta fram flexibla och kostnadseffektiva inredningsförslag. Viktor studerade vid KTH men bestämde under utbildningen för att hoppa av och starta Resize Design där han idag är majoritetsägare och arbetar operativt. Med en gedigen teknisk förståelse har Viktor en förmåga att föreslå kreativa lösningar som är förankrade i produktion.