× kontakta oss
×

unik inredning till rätt pris

Med lång erfarenhet av inredningsproduktion är vi flexibla som få - det särskiljer oss från andra aktörer på marknaden. Vi kan tillverka och modifiera möbler samt köpa in alla typer av designprodukter - därför lyckas vi att skapa unik inredning till rätt pris.

Tack vare vår verksamhet både i Sverige och Litauen har vi kontroll på hela kedjan från konstruktion till inköp och produktion samt installation, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

68

fabriker för
specialprodukter

670

modifierbara
möbler

46

design
varumärken

rosa soffa kontor, soffbord i trä
rosa loungesoffa kontorsmöbler
unika kontorsbord

one stop hub - unik portal

Det som skiljer oss från många möbelåterförsäljare, förutom vår produktionsexpertis, är även våra digitala lösningar som möjliggör anpassade och kostnadseffektiva inredningar.

Vi hanterar inredningsprojekt i en unik plattform. Därför vänder sig många till oss för att ta fram snabbare offerter, få en tydlig orderhantering och projektöversikt.

en av de bästa i baltikum

Tack vare ett helägt dotterbolag i Litauen har vi kontroll på hela kedjan från konstruktion till inköp och produktion.
Vi har besökt fler än 150 fabriker och har valt ut dem som uppfyller våra kvalitets- och miljökrav. Därigenom kan vi säkerställa att rätt producent tillverkar rätt delkomponent med hänsyn till ställda krav. Vårt hårda arbete har belönats med en utmärkelse som en av de bästa i Baltikum.
resize design litauen
7a posthuset stolar vita konferensstolar blommigt tyg

hållbara lösningar

Vår fördel är att vi kan tillverka nya komponenter som är helt anpassade för att ersätta slitna delar i begagnade möbler som t.ex. skrivbordsskivor.

Vi har inga material eller nyproducerade möbler på lager utan samordnar allting till ert specifika projekt och kan på så sätt påverka materialval och materialåtgången utifrån ställda miljökrav.

kompetent team

Vi har gedigen kunskap om material, konstruktion, produktion och digitala verktyg. Därför vänder sig många till oss för konsultation för att ta fram hållbara och kostnadseffektiva lösningar så man tillsammans håller budget- och tidsplan.

lyckade projekt

och inte minst återkommande kunder

Highcourt är väldigt nöjda med samarbetet med Resize Design. De är proffsiga, flexibla och innovativa i sitt arbetssätt. De har gett oss möjlighet att anpassa alla möbler och materialval efter vår verksamhet. Vi kan varmt rekommendera Resize Design som samarbetspartner.

Maria Strinnhed

VD / ägare

High Court Malmö

Uber-priser, konkurrenskraftiga och framförallt extremt pålitliga.

Nick Sitborn

Delägare

Liquid Management

Samarbetet med Viktor som person har varit enormt bra, han är entusiastisk, driven och lösningsfokuserad. Det framtagna tidsschemat var mycket proffsigt och fungerade som en ledstång genom projektet. Initialt hade vi en del problem med var eluttag mm skulle placeras men tillsammans löste vi det på bästa sätt. Som beställare skulle jag absolut känna mig trygg i att anlita Viktor och Resize Design för framtida uppdrag.

Lina Östlundh

Inredare/ägare

Clarion Hotel Örebro

Resize Design levererar med hög kvalité och de löser alltid eventuella problem på vägen på bästa möjliga sätt. Grym service, tydlighet och leverans efter hög förväntan gör oss till återkommande kunder.

Theresia Svanholm

Inredare

Coco form studio

Det var otroligt smidigt att jobba med Resize Design. Tack vare deras nätverk av inredare och återförsäljare fick vi ett komplett inrett kontor utifrån våra behov och förutsättningar. De har varit lyhörda, flexibla, professionella och snabba genom hela processen – från koncept till slutlig leverans. Rekommenderar starkt!

Ludwig Olofsson

Platschef

Grit Media

Att jobba med Resize är en förmån. De har varit lyhörda för våra önskemål genom hela processen. Det är inte alltid lätt att förändra utifrån befintlig miljö men Resize och Viktor Lindbäck har bevisat att de alltid gör sitt bästa utifrån kundens behov. Att de dessutom vågar komma med konkreta förslag som underlättar och förenklar är något vi uppskattar särskilt. Med stolthet över ett väldigt givande samarbete kan vi ge Resize våra bästa rekommendationer.

Lotta Boman

VD / ägare

Sigtunahöjden Hotell & Konferens

I samarbetet med att ta fram specialanpassade möbler till Tele2s nya huvudkontor, visade Resize Design en positiv can-do-attityd. Snabba svar och värdefull input gjorde arbetet väldigt smidigt och resultatet lyckat. Allt detta var extra viktigt med tanke på storleken och komplexiteten i projektet.

Patrik Pettersson

Inredningsarkitekt

Strategisk Arkitektur

Att samarbeta med Resize Design känns som att ha ett helt team av kollegor där jag kan låta mitt fokus gå till den kreativa processen och förverkliga min vision fullt ut. De tar hand om tekniska lösningar, produktion och installation vilket gör det möjligt för mig som ensam inredare att genomföra även stora komplexa projekt.

Sophia Björnsdotter

Inredare

Sophia B inredning

Den mest tids- och kostnadseffektiva helhetspartner vi kunde hitta för etableringen av vårt 17 000 kvm nya kontorshotell Posthuset.

Mathilda Strinnhed

Inredare

7a Kontorshotell & Konferens

Samtliga samarbeten med Resize Design har varit enormt uppskattade då de är,
förutom otroligt kunniga, väldigt flexibla och lösningsorienterade. De är närvarande och otroligt ’service-minded’. Deborah Edin har med sina snickerikunskaper kunnat lösa många komplexa förfrågningar och varit ovärderlig i samtliga projekt.

Maja Li Joy Torekull

Inredningsarkitekt

Torekul Interior Architecture & Design

behöver du också unik och kostnadseffektiv inredning?