× kontakta oss
×

teamet i sverige

försäljning, space branding, kundvård & montage
Viktor Lindbäck

viktor
lindbäck

VD/ försäljningsansvarig
co-owner

Resize Design startades av Viktor 2011 som bestämde sig för att hoppa av KTH för att satsa på sin stora dröm – att utveckla inredningsbranschen. Hans vision var att förenkla inredningsprocessen för företag. Med en gedigen teknisk förståelse har Viktor förmåga att föreslå lösningar som är förankrade praktiskt och affärsmässigt.

Vita Garte

vita
garte

VVD/ creative director
co-owner

Vita har brakgrund som varumärkesstrateg med examen från IHR. Tidigare hon drivit en egen branding byrå med fokus på implementering och kompletterat sina meriter med b.la. kurser i inredning som ledde till ett jobb på ett Sveriges största inredningsföretag. Då föddes idén till Space branding – en tjänst som optimerar varumärket i den fysiska miljön.

Johanna Tuulse arkitekt Resize Design

johanna
tuulse

projektledare
arkitekt SAR/ MSA

Johanna är arkitekt SAR/MSA med utbildning från KTH i Stockholm och har länge jobbat i gränslandet mellan arkitektur och inredning. Det gör att hon har en bred erfarenhet som kommer väl till pass i alla typer av projekt. På Resize jobbar hon med projektledning och konceptdesign och trivs allra bäst när hon får jobba i tätt samarbete med våra kunder.

deborah
edin

montageansvarig /
projektledare

Deborah är utbildad finsnickare och har bl.a. drivit egen snickeriverksamhet i 8 år. Med sitt tydliga ledarskap, praktisk erfarenhet av inredningstillverkning är hon vår projektledare som besitter förmågan att både vara strukturerad och kreativ. Hon kommer ständigt med förbättringsförslag och ser till att genomförandet blir som planerat.

Sandra Pettersson

sandra
pettersson

innesäljare /
arkitektsupport

Sandra är den hos oss som tar hand om orderhanteringen och ser till att våra kunder får viktig information om order och leverans. Sandra har stor erfarenhet från branschen och har bl.a. arbetat på Input Interiör och de arkitekter som vi samarbetar med har hjälp av henne när det gäller frågor om produkter.
Isabella Sandlund

isabella
sandlund

produktansvarig /
projektledare

Isabella är projektledare inom inredning och hon är utbildad i Sveriges möbelcentrum, Tibro.
Med sin passion för färg och form är Isabella ansvarig för vårt möbelsortiment.
Hon hjälper arkitekter att välja produkter till projekt, sätta ihop färger samt material och gör visualiseringar på specialritade produkter.

teamet i litauen

inköp, konstruktion, kvalitetssäkring & leverans
Egle Bociene

egle
bucione

projektledare

Egle har en bakgrund som konstruktör och har arbetat på olika möbelfabriker i Litauen. Hos oss arbetar Egle framförallt med kalkyler och inköp, granskning av ritningar, uppföljning av produktion så att allt allt går som planerat. Egles erfarenhet av möbelkonstruktion kommer till stor nytta då vi skall genomföra arkitekters och kunders vision.
Tomas Berzaninas

tomas
berzaninas

produktionsansvarig /
VD

Tomas är vår VD i Litauen och efter 20 år i möbeltillverkningsindustrin har Tomas byggt upp en gedigen erfarenhet av inköp av material, produktionsstyrning av både specialprodukter och standardprodukter. I varje projekt följer han noga upp på kvalitet leveransprecision och detta ofta på plats i produktionen.
Alma Savickiene

alma
savickiene

konstruktör

Alma har under hela sitt yrkesliv ägnat sig åt möbelkonstruktion. Hon gör produktionsritningar till fabrikerna vi samarbetar med och genom sina tydliga montageanvisningar säkerställer hon att montörerna inte har några funderingar och monterar allting så snabbt det bara går.

Simona Trijonyte

simona
trijonyte

logistikansvarig

Simona är utbildad veterinär men arbetar nu med planering och bokning av frakter till varje projekt och självklart med största noggrannhet och “sense of urgency”. Hon gör allt för att möblerna ska komma fram i tid utan skador så att du som kund skall vara nöjd.

Gintare Zukauskaite

gintare
zukauskaite

systemansvarig

Gintare kommer närmast från ett IT-företag där hon arbetade med IT-relaterade lösningar. Hos oss jobbar hon med intern support, utbildning och ständig förbättring av vårt system vilket skapar förutsättningar för effektiv projekthantering och tydlig kommunikation mellan våra kontor, leverantörer och kunder.

varför resize design?