× kontakta oss
×

teamet i sverige

försäljning, kundvård, montage & arkitektsamarbeten
Viktor Lindbäck

viktor
lindbäck

key account manager /
affärsutveckling

Viktor grundade Resize Design 2011 med en vision om att förändra och förenkla för arkitekter att ta fram flexibla och kostnadseffektiva inredningsförslag. Med en gedigen teknisk förståelse har Viktor en förmåga att föreslå lösningar som är förankrade i produktion. Viktors kreativitet visar sig både i kundprojekt och när vi utvecklar företaget.
Deborah Edin Resize Design

deborah
edin

montageansvarig /
projektledare

Deborah är utbildad finsnickare och har bl.a. drivit egen snickeriverksamhet i 8 år. Med sitt tydliga ledarskap, praktisk erfarenhet av möbeltillverkning samt konstruktion är hon vår montageledare som ser till att genomförandet sker som planerat samt löser alla utmaningar på plats obemärkt.
Sandra Pettersson

sandra
pettersson

innesäljare /
arkitektsupport

Sandra är den hos oss som tar hand om orderhanteringen och ser till att våra kunder får viktig information om order och leverans. Sandra har stor erfarenhet från branschen och har bl.a. arbetat på Input Interiör och de arkitekter som vi samarbetar med har hjälp av henne när det gäller frågor om produkter.
Anders Norin Resize Design

anders
norin

försäljningsansvarig /
VD

Anders leder oss på resan att bli den mest flexibla inredningspartnern som genomför arkitekternas kreativa visioner. Anders har tidigare varit VD på företag i branschen i Sverige och i Finland och har senast varit VD för det nordiska dotterbolaget hos en av Baltikums största kontorsmöbelproducenter.
Oliwer Tidlund Resize Design

oliwer
tidlund

säljare

Oliwer studerar på IHM till account manager, men när inte studierna tar all hans tid kommer han till oss och jobbar med försäljning. Det är Oliwer som med sitt behagliga sätt tar första kontakt och presenterar de möjligheter som finns med att ta hjälp av oss i inredningsprojekt.
Isabella Sandlund

isabella
sandlund

produktansvarig /
projektledare

Isabella är projektledare inom inredning och hon är utbildad i Sveriges möbelcentrum, Tibro. Med sin passion för färg och form är Isabella ansvarig för vårt möbelsortiment. Hon hjälper arkitekter att välja produkter till projekt, sätta ihop färger samt material och gör visualiseringar på specialritade produkter.
Vita Garte

vita
garte

marknads- och
digitaliseringsansvarig

Vita kommer från Litauen där vi tillverkar merparten av våra möbler tack vare hennes nätverk. Hon har tidigare arbetat som projektledare på Input interiör i Stockholm och drivit egen webbyrå. Hos oss är det Vita som tar fram marknadsmaterial och digitala lösningar som underlättar och effektiviserar processer både internt samt för våra kunder och inredningsarkitekter.

teamet i litauen

inköp, konstruktion, kvalitetssäkring & leverans
Egle Bociene

egle
bucione

projektledare

Egle har en bakgrund som konstruktör och har arbetat på olika möbelfabriker i Litauen. Hos oss arbetar Egle framförallt med kalkyler och inköp, granskning av ritningar, uppföljning av produktion så att allt allt går som planerat. Egles erfarenhet av möbelkonstruktion kommer till stor nytta då vi skall genomföra arkitekters och kunders vision.
Tomas Berzaninas

tomas
berzaninas

produktionsansvarig /
VD

Tomas är vår VD i Litauen och efter 20 år i möbeltillverkningsindustrin har Tomas byggt upp en gedigen erfarenhet av inköp av material, produktionsstyrning av både specialprodukter och standardprodukter. I varje projekt följer han noga upp på kvalitet leveransprecision och detta ofta på plats i produktionen.
Silva Juodinskiene

silva
jodinskiene

projektledare

Silva har en bachelor’s degree inom marketing och business administration från Vilnius och Bergen. Hon kommer senast från Litauens största kontorsmöbel-tillverkare där hon har arbetat med sales support och som produktutvecklare av stolar. Silva koordinerar projekten och ser till att du som kund får produkter i rätt utförande och i rätt tid.

Simona Trijonyte

simona
trijonyte

logistikansvarig

Simona är utbildad veterinär men arbetar nu med planering och bokning av frakter till varje projekt och självklart med största noggrannhet och “sense of urgency”. Hon gör allt för att möblerna ska komma fram i tid utan skador så att du som kund skall vara nöjd.

Alma Savickiene

alma
savickiene

konstruktör

Alma har under hela sitt yrkesliv ägnat sig åt möbelkonstruktion. Hon gör produktionsritningar till fabrikerna vi samarbetar med och genom sina tydliga montageanvisningar säkerställer hon att montörerna inte har några funderingar och monterar allting så snabbt det bara går.
Gintare Zukauskaite

gintare
zukauskaite

systemansvarig

Gintare kommer närmast från ett IT-företag där hon arbetade med IT-relaterade lösningar. Hos oss jobbar hon med intern support, utbildning och ständig förbättring av vårt system vilket skapar förutsättningar för effektiv projekthantering och tydlig kommunikation mellan våra kontor, leverantörer och kunder.

varför resize design?