• januari 22, 2021

Vi växer – tre nya kollegor!

Vi växer – tre nya kollegor!

Trots utmanande tider under Corona-pandemin har vi kunnat hålla leveranstiderna som planerat tack vare vår lokala närvaro i Litauen där vår produktion sker.

Egle – projektledare och konstruktör
Egle har en bakgrund som konstruktör och har arbetat på olika möbelfabriker i Litauen. Hos oss arbetar Egle framförallt med kalkyler och inköp, produktvisualiseringar, granskning av ritningar samt uppföljning av produktion för att säkerställa att allt går som planerat.

Alma – konstruktör 
Alma har under hela sitt yrkesliv ägnat sig åt möbelkonstruktion och sedan oktober arbetar hon som konstruktör på vårt kontor i Litauen. Hon gör produktionsritningar och montageanvisningar. Vi har precis levererat möbler till ett kontorsprojekt där montörerna inte hade en enda fråga och monterade allting snabbare än planerat! Mycket tack vare Almas anvisningar.

Gintare – systemadministratör 
Gintare är vårt senaste tillskott och kommer närmast från ett IT-företag där hon arbetade med IT- support. Hos oss jobbar hon med utveckling av ett nytt affärssystem som ska bl.a. underlätta för våra kunder och arkitekter att välja produkter samt efterfråga speciallösningar på ett enkelt sätt.