× kontakta oss
×

jobbar du som inredare eller arkitekt? vi kan hjälpa dig med genomförandet av ditt koncept.

skapa smartare med oss!

Missa inte möjligheten att samarbeta med oss på Resize Design – den nya generationens inredningspartner. Hos oss kan du som inredare och inredningsarkitekt både skapa smartare och få många fler fördelar i din karriär och ditt yrkesliv. Har inte du inloggning till vår unika portal där du kan hitta produkter, ladda upp dina ritningar, skapa snabba förslag och få inredningsuppdrag av oss?

one stop hub med stor flexibilitet

Med tillgång till vårt unika digitala system – vår one stop hub, skapar vi möjligheter för inredare och arkitekter att tillsammans med vårt erfarna produktionsteam hantera inköp och projekt mer effektivt.

Med vår digitala lösning sparar du tid och kan fokusera på skapandet. Att räkna på inredningsprojekt är tidskrävande. För att spara tid har vi prissatt våra produkter inklusive material med stora valmöjligheter. Det är lätt att få en uppfattning om vad projektet kommer att landa på.

I systemet kan du också ladda upp produktritningar eller inspirationsbilder så hjälper vi dig med genomförandet!

hos oss hittar du all inredning för dina unika koncept

68

fabriker för
specialprodukter

670

modifierbara
möbler

46

design
varumärken

skapa egen

resize design
specialproduktion
växter kontor resize design

modifiera vår

resize design modify
kollektion
Torekull fåtölj Biblioteket live resize design

välj design

urval av kända och okända
varumärkesprodukter
små bord resize design

produktion och team på plats i litauen

Förutom att vara återförsäljare erbjuder vi även specialtillverkning, med allt från ritning till levererad produkt. Tack vare vår egen verksamhet i Litauen kan vi tillverka specialritade möbler mer kostnads- och tidseffektivt jämfört än många andra aktörer på marknaden.

Vi har besökt fler än 150 fabriker och valt ut dem som uppfyller våra kvalitets-, arbetsmiljö- och miljökrav. Därigenom kan vi säkerställa att rätt producent tillverkar rätt delkomponent med hänsyn till projektets förutsättningar.

hybrid mellan specialsnickeri & återförsäljare

Det som skiljer oss åt från många återförsäljare är just vår produktionsexpertis. Vi har gedigen kunskap om material, konstruktion och tillverkning. Därför vänder sig många arkitekter till oss för konsultation och för att ta fram hållbara och kostnadseffektiva lösningar. Genom vårt täta samarbete kan vi tillsammans hålla både budget och tidsplan.
Snickeri runda bordsskivor
Med oss som samarbetspartner får du ägna dig åt kreativitet och konceptframtagning medan vi säkerställer:
• snabba kalkyler
• produkter i rätt utförande
• leveranser i tid
• snabb återkoppling vid avvikelser
• samordning av logistik och montage

skapa smartare med oss!

materialstudio & kreativ mötesplats

Mitt i Stockholm, på Wallingatan 18, välkomnar vi inredare och arkitekter till en mysiga lokaler där vi har materialprover, projektbord, dropdown-platser, mötesrum och inte minst bubbel på fredagar. I våningen under sitter våra projektledare - alltid redo att hjälpa till.

Kom själv, ta med kollegor eller kunder!

varmt välkommen!

resize design
materialstudio
wallingatan 18
stockholm

hotellinredning stockholm

bli en del av nätverket och få projekt

Många kunder vänder sig direkt till oss när de saknar inredningsarkitekter till sitt projekt. Då vi specialiserar oss på genomförandet vill vi samarbeta med inredare och arkitekter.

Som samarbetspartner till oss får du både leads och tillgång till vårt nätverk av andra specialister. På så sätt kan du enkelt hantera dina arbetstoppar utan att anställa.

axplock av genomförda projekt tillsammans med andra inredare & arkitekter

I samarbetet med att ta fram specialanpassade möbler till Tele2s nya huvudkontor, visade Resize Design en positiv can-do-attityd. Snabba svar och värdefull input gjorde arbetet väldigt smidigt och resultatet lyckat. Allt detta var extra viktigt med tanke på storleken och komplexiteten i projektet.

Patrik Pettersson

Inredningsarkitekt

Strategisk Arkitektur

Att samarbeta med Resize Design känns som att ha ett helt team av kollegor där jag kan låta mitt fokus gå till den kreativa processen och förverkliga min vision fullt ut. De tar hand om tekniska lösningar, produktion och installation vilket gör det möjligt för mig som ensam inredare att genomföra även stora komplexa projekt.

Sophia Björnsdotter

Inredare

Sophia B inredning

Samtliga samarbeten med Resize Design har varit enormt uppskattade då de är,
förutom otroligt kunniga, väldigt flexibla och lösningsorienterade. De är närvarande och otroligt ’service-minded’. Deborah Edin har med sina snickerikunskaper kunnat lösa många komplexa förfrågningar och varit ovärderlig i samtliga projekt.

Maja Li Joy Torekull

Inredningsarkitekt

Torekul Interior Architecture & Design

behöver du också en inredningspartner som kan förverkliga dina koncept inom uppsatt budget och tid?