VAD KOSTAR INREDNING?

Allting beror på volym, material och komplexitet. En stol kan t.ex kosta allt från en tusenlapp till det tiofaldiga och vi har kapacitet att leverera inom samtliga prisklasser. Eftersom vi tillverkar inredning utan mellanhänder har vi möjlighet att vara konkurrenskraftiga i pris med jämförelse mot den traditionella branschen.

För att få ett inredningsprojekt att lyckas – sett ur det ekonomiska perspektivet, så rekommenderar vi att kunden sätter en tydlig budget och involverar oss i ett tidigt skede. Detta innebär att vi kan optimera projektet genom lösningar och råd av material – för att inte riskera att projektet kostar mer eller drar ut på tiden utan ett betydande mervärde.

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att skapa unik inredning, där inredaren kan förverkliga sin vision och kunden får den bästa lösningen inom budget och uppsatt tidsram. Vi har även möjlighet att erbjuda leasing eller hyra av möbler. Bolla gärna priser med oss!

  SNABBA OFFERTER

  Vi jobbar digitalt vilket innebär att vi kan hjälpa våra kunder snabbt oavsett var vi är, även på resande fot.

  FLEXIBILITET

  Vi vet att varje projekt är unikt och kräver anpassade lösningar. Med tillverkning i Litauen är det mesta möjligt. Vi finns bara ett mejl bort.

  LEVERANSER I TID

  Tack vare vårt moderna ERP-system och moderna fabriker är det lätt att hålla tidsplaner.