× kontakta oss
×

7A posthuset

coworking

inredare

Mathilda Strinnhed
7A:s inhouse inredare

7a-3

yta
17 000 kvm

2019

I december 2019 öppnades återigen dörrarna till Centralposthuset efter att 7A fått förtroendet av Statens Fastighetsverk att förvandla den historiska byggnaden till en modern mötesplats för människor och företag, samtidigt som man bevarar byggnadens klassiska miljöer. Resize Design har haft äran att tillverka merparten av inredningen.

Innan dess har denna ståtliga byggnad mitt på Vasagatan i Stockholm har fört en anonym tillvaro i mer än 20 år. Centralposthuset, som är byggnadens officiella namn, är ett kulturarv signerat den berömde arkitekten Ferdinand Boberg och invigdes under högtidliga former med kunglig närvaro år 1903. Hit, till den borgliknande tegelbyggnaden mittemot Stockholm Centralstation, gick stockholmarna under nästan 100 år för att skicka vykort, paket och telegram ut i världen. Men i mitten på 1990-talet bommade huset igen och en kort period stod byggnaden tom sedan innan Regeringskansliet in och byggnaden föll i glömska hos huvudstadens medborgare.
Just Boberghallen, döpt efter fastighetens arkitekt, möts du som besökare av direkt innanför entrén. Med sin takhöjd, marmorgolv, målade valv och detaljrika utsmyckningar lämnas ingen oberörd.

I denna historiska byggnad finns allt från flexibla konferenslokaler för centrala möten till moderna kontorslösningar med fullservice och expansionsgaranti. Det skapar möjligheten för större företag att hyra hela våningsplan som utformas efter varje verksamhets enskilda behov till småföretagarens behov av ett enskilt rum.
7a posthuset stolar vita konferensstolar blommigt tyg

vi har levererat

• alla typer av möbler, gardiner och mattor från resize design modify kollektion
• kontorsmöbler från resize design selected kollektion
• specialprodukter utifrån kundens och inredarens önskemål
• belysning och artificiella växter från olika varumärken
• montage

kunden blev nöjd

Den mest tids- och kostnadseffektiva helhetspartner vi kunde hitta för etableringen av vårt 17 000 kvm nya kontorshotell Posthuset.

Mathilda Strinnhed
Inredare
7A kontrorshotell & konferens

vårt projektteam

Viktor Lindbäck

viktor
lindbäck

kundansvarig
Deborah Edin Resize Design

deborah
edin

montageansvarig
Vita Garte

vita
garte

designsupport
Tomas Berzaninas

tomas
berzaninas

produktionsansvarig

behöver du också unik och kostnadseffektiv inredning?