× kontakta oss
×

nyhet

testa telefonbås på vårt kontor

10 augusti 2022

#resize design produkter

Telefonbås Telefonbod

Med ett telefonbås i kontorslokalerna får de anställda en bra ljudisolerad plats för viktiga samtal. Det finns många telefonhytter och bås på marknaden, vilket kan göra valet svårt. För dig som är nyfiken på våra telefonbås är du välkommen till vårt kontor för att testa!

Wallingatan 18
Stockholm

telefonbås

telefonbås behövs i öppna kontorslandskap

De öppna kontorslandskapen blir allt mer populära, men det har sina begränsningar. Telefonsamtal, speciellt de av känslig karaktär, kan vara en svår nöt att knäcka när man sitter flera tillsammans på ett kontor.

Telefonsamtal kan också vara riktigt distraherande för omgivningen, vilket kan ge medarbetarna svårt att koncentrera sig. Då är ett eller flera telefonbås en riktig smart lösning och en bra investering.

varför våra bås?

Våra telefonbås ger mycket bra dämpning av omgivande ljud upp till 35 dB (ISO 10052:2004). Med hjälp av en rörelsesensor styrs både ljus och ventilation. Det finns eluttag och USB-uttag i båsen och det krävs ingen fast el-installation, utan rummen ansluts med 230 V-stickkontakt.

Utseendemässigt har båsen en laminat- eller tygklädd utsida med glaspartier i TSG-glas och insidan är tygklädd. Vi vet hur viktigt det är att båsen smälter in i miljön och vår designer har förberett trendiga materialval i kulörerna beige, grå och blå som fungerar i de flesta miljöer. Önskar man andra färgval, exempelvis för att matcha er företagsprofil, så fixar vi det!
telefon3

vill du testa?

Vår VD Anders är expert på telefonbås.
Kontakta honom för demo!
Anders Norin Resize Design

anders norin

försäljningsansvarig /
VD

Har du kollegor eller vänner som skulle vara intresserade av denna nyhet?

dela gärna, tack !

Vita Garte

vita garte

marknads- och
digitaliseringsansvarig