× kontakta oss
×

nyhet

resize design litauen har fått en utmärkelse

5 maj 2021

#resize design team

Litauen Resize Design möbeltillverkning

Vårt dotterbolag i Litauen, Resize Design UAB, har av Okredo fått en utmärkelse som ett ledande företag inom sin kategori. Av 770 företag i Baltikum blev vårt dotterbolag utnämnt som ett av de bästa och har nu mottagit ett diplom.

Tack vare ett helägt dotterbolag i Litauen har vi därmed full kontroll på hela kedjan från konstruktion till inköp och produktion. Kollegorna på andra sidan Östersjön tar hand om inköp, konstruktion, kvalitetssäkring och leverans. Ett stort arbete har genomförts med att besöka fler än 150 fabriker och därefter har vi valt ut dem som uppfyller våra kvalitets- och miljökrav. Därigenom kan vi säkerställa att rätt producent tillverkar rätt delkomponent med hänsyn till ställda krav.
Vårt hårda arbete har nu belönats med en utmärkelse som en av de bästa i Baltikum.

Okredo är en öppen dataplattform där data verifieras av experter med värden för kreditgräns, finansiella indikatorer, företagsvärde och företagets kreditvärdighet. Betyget A+ som UAB har fått grundar sig på att företaget framgångsrikt utvecklar verksamheten med en hållbar affärstillväxt och förmågan att anpassa sig till förändrade marknadsförhållanden.
resize design litauen

Har du kollegor eller vänner som skulle vara intresserade av denna nyhet?

dela gärna, tack !

Vita Garte

vita garte

marknads- och
digitaliseringsansvarig