• maj 16, 2021

Superredo för framtiden!

Superredo för framtiden!

För drygt ett år sedan ställdes vi inför oförutsägbara tider men en sak visste vi säkert – det kommer komma en tid efter pandemin och därför är det viktigt att skapa förutsättningar för framtiden. Vi har därför satsat stort på att accelerera den digitala transformationen för att komma ut ur pandemin bättre rustade än någonsin.

Nytt utseende på offerter & order
I april började vi använda vårt nya IT-system där vi hanterar projekt från start till leverans och efterservice där all data och kommunikation är samlade på ett ställe och varje produkt är representerad med en bild eller skiss. Följesedlarna kommer också med bild för att det ska gå snabbare vid montage.

Verktyg för co-creation
Som specialister på special kan vi i princip tillverka vad som helst! Många arkitekter och kunder har frågat oss efter en produktkatalog som man kan utgå ifrån och kunna göra unika anpassningar till projekt samt få snabba prisindikationer. Vi håller därför på att utveckla ett digitalt verktyg som ska lanseras i höst. Det ska underlätta att sätta sin egen prägel på inredning på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt.

Vill du vara först och testa verktyget?
Är du arkitekt eller inredare och vill vara först som får tillgång till verktyget?
Vita som ansvarar för digital transformation och nya verktyg kommer att höra av sig. Anmäl dig genom att trycka på knappen nedan: